Ivayka

Essentiële oliën voor mens en dier

Essentiële oliën voor mens en dier

Open Book
Keyboard
MacBook
Crocus
Blueberries
Light Bulb
Reed
Stacks Image 7
Stacks Image 386
Stacks Image 390
Young Living
Ik gebruik uitsluitend essentiële oliën van topkwaliteit, de producten van Young Living. Waarom Young Living?

Seed to seal
Alle oliën worden biologisch geteeld, de destillatie is helemaal zuiver, zonder chemicaliën en er wordt niks synthetisch aan toegevoegd. De laatste 20 jaar heeft Young Living zich zo ontwikkeld dat ze tot het proces Seed (Zaad) to Seal (Verzegelen) zijn gekomen.

Seed to Seal wil zeggen dat Young Living de kwaliteit van het zaadje in de hand heeft tot aan de verzegeling van de dop van het flesje. Alles wordt in huis gedaan en niet uitbesteed, er zijn geen derde partijen bezig met de oliën zodat er volledig zicht is op het proces. 
Stacks Image 115

Young Living heeft 8 boerderijen en een aantal zuster-boerderijen wereldwijd die met Seed to Seal werken. Wil je nog meer informatie hebben hoe Young Living de oliën allemaal produceert? Neem dan maar een kijkje op de website van
Seed to Seal.

Young Living zoekt de beste zaden uit waarna het wordt gezaaid, gecultiveerd, geoogst en gedistilleerd.
Hierna volgt een proces van zorgvuldig testen om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Waarna de olie wordt gebotteld, verzegeld en wereldwijd wordt verscheept.

Die toewijding voor perfectie is wat Young Living met kop en schouders al 20 jaar tot wereldleider van de essentiële olie maakt.

Singles en blends
Single oliën zijn zoals de naam al doet vermoeden enkelvoudige oliën waarin slecht 1 plantensoort is gebruikt. Blends zijn samenvoegingen van meerdere oliën waaruit weer een nieuwe olie voortkomt.
Young Living heeft 87 single oliën en 70 blends beschikbaar, een grote variëteit te gebruiken voor veel verschillende doeleinden.

Stacks Image 108